Fotografë në Beratit 1

    Photographers në Beratit available for fashion and commercial photoshoots. Modelisto is building a catalogue with the “greatest modeling professionals in the world”. To be included or create a for your fashion team.

    Punon si fotograf, operator dhe montazhier ne studion e vet
    Beratit

    Punon si fotograf, operator dhe montazhier ne studion e vet "Studio Tani" Vazhdon studimet e larta dega histori, Ka punuar si opertator ne filmin dekumentar "Shkelqimi dhe renia e Qyperlinjve", eshte operator,montazhier dhe Regjisor televiziv i dekumetarit Qyteti im(Kucova). Eshte operator,montazhier dhe Re..