Jens C Hilner Photographer

  Jens C Hilner Photographer


  Photographers in MalmoMalmoAnnebergsgatan b
  Annebergsgatan 8b


  Som 15-åring så bestämde jag mig för att bli fotograf och 20 år senare får jag väl säga att denna drömmen levs fullt ut. Jag är en person med en oerhört stark vilja och det är denna vilja som har fört mig fram genom åren och det är denna vilja som en dag ska göra mig till världens bästa fotograf. Jag har kunder runt hela Sverige och även utomlands. Mina kunder ringer inte mig för att de behöver en fotograf de ringer för att de behöver just mig. Mina tjänster är unika och jag ger alltid mina kunder massor av mervärde.

  Jag letar alltid efter ny business. Jag är framåt och oerhört kreativ. Jag behärska många områden och är alltid nyfiken på nya utmaningar. Parallellt med mitt fotograferande jobbar jag bl.a. med events, sociala medier, nätverk, sälj och är inblandad i diverse projekt och företag.

  Jag älskar mitt jobb och mitt sätt att nå ut till människor har varit via sociala medier. Under åren så har jag fått många följare vilket är väldigt spännande. Detta har öppnat upp möjligheter för mig att ta min verksamhet som fotograf utomlands vilket jag nu står inför. Jag har tacksamt fått en del uppmärksamhet i media för min kunskap inom sociala medier. Jag försöker inspirera folk att ta nästa steg när det gäller att marknadsföra sig på nätet. Jag föreläser även om detta för diverse företag samt arrangerar workshops.